zinkenlood door Loodgietersbedrijf van den Hoogen

Lood en Zink


Zinkwerk Het verwerken van Lood en Zink is veelal nog ambachtelijk werk, zoals het vroeger werd gedaan. De montage en verwerking vereist veel vakmanschap en de nodige jaren ervaring, die bij ons zeker aanwezig is. Dit deel van het loodgietersvak zal naar onze mening nooit verdwijnen. Lood, zink en koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht. Om de levensduur van zink te verhogen, moet het voldoende ruimte krijgen om te kunnen uitzetten en krimpen. De bevestiging gebeurt door het aanbrengen van klangen. Zowel zink- als koperproducten zijn vervaardigt uit KOMO gecertificeerd plaatmateriaal (Rheinzink) en dragen zo bij dat het resultaat dat u eindelijk voor ogen heeft.


Zinkwerk

Vergaarbak De werkzaamheden die wij met zink verrichten zijn onder andere het repareren of vernieuwen van goten, luifels, dakkapellen, zijwangen van dakkapellen, vergaarbakken en hemelwaterafvoeren in authentieke stijl.


Loodwerk

De werkzaamheden die wij onder andere met lood verrichten, zijn het repareren en vernieuwen van het lood om schoorstenen, opgaand metselwerk en lood van dakkapellen. Ook bekleden we regelmatig nokvorsten en hoekkepers van een pannendak met lood, die wij dan helemaal indrijven in de vorm van de dakpan.


Kortom, wij kunnen alle Lood- en zinkwerkzaamheden in en om uw huis vernieuwen.


Lood en Zink foto's

zinkenlood door Loodgietersbedrijf van den Hoogen zinkenlood door Loodgietersbedrijf van den Hoogen zinkenlood door Loodgietersbedrijf van den Hoogen zinkenlood door Loodgietersbedrijf van den Hoogen zinkenlood door Loodgietersbedrijf van den Hoogen


Webdesign & Hosting by: Trouwee.com