dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen

Dakbedekking


Voor daklekkage's kunt u ons altijd bellen, of het nu gaat om een kapotte dakpan, lekkage van een dakkapel, uitbouw of dakgoot.


Wij repareren en vernieuwen zowel platte als schuine daken met dakbedekking, lood, zink en koperwerken.


Ook pannendaken kunnen wij volledig renoveren, tevens kunnen wij ook uw dakisolatie verzorgen, het is van groot belang dat de woning goed wordt geïsoleerd, want hierdoor wordt warmte vast gehouden en wordt op stookkosten bespaard


Bitumineuze dakbedekking is zeer geschikt voor platte en licht hellende daken. Het is elastisch en bestand tegen ons klimaat. Bitumineuze dakbedekking wordt als een 2- laagse dakbedekking aangebracht d.w.z. een onderlaag en een bovenlaag d.m.v. de brand methode en meestal afgewerkt met een zinkendeklijst.


Uiteraard geven wij op onze dakwerkzaamheden 10 jaar garantie.


Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak, bladeren, takjes en aanslag lijken onschuldig maar leiden vaak tot verstopping en lekkage, dus waterschade.


Het vervangen van boeidelen, zowel hout als kunstof en het vervangen van dakbeschot behoren ook tot onze mogelijkheden.


Wij geven u graag een deskundig advies en betrouwbare oplossingen in iedere situatie.


Dakbedekking foto's

dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen dakbedekking door Loodgietersbedrijf van den Hoogen


Webdesign & Hosting by: Trouwee.com